Verdensange – forårskoncert d. 24 maj

plakatoddervoicesforaar16_2Odder Voices’ holder forårskoncert tirsdag den 24. maj i Valgmenighedens forsamlingshus, Rørthvej 34 i Odder.

I år får vi besøg af to spændende kvindelige duoer: Vera & Sidsel, som stammer fra den unge sangskriverbølge á la Tina Dickow og Agnes Obel og Vingefang, som udspringer af det frodige unge folkemusikmiljø, med rødder i både Norden, Frankrig og Brasilien.

 

Koncerten kredser omkring temaet udlængsel. Den fører os væk fra det trygge og hjemmevante, og ud på verdenshavene, som forbinder kontinenterne. På disse handelsveje har der altid fulgt musik med, som blander sig med den musik, den møder. Og Verdenssange opstår. Odder Voices vil synge en broget buket af  kormusik fra Haiti, Afrika, Caribien og Norden. Vii synger længselsfulde fællessange, og vore gæstemusikere bidrager med nordisk singer-songwriter, folk og world music.

 Vera & Sidsel

Vera & sidselVera & Sidsel er en ung og talentfuld duo fra Århus. To perlende rene stemmer synger egne sange som både rummer stor følsomhed og musikalsk raffinement, akkompagneret af guitar og banjo.

 

Vingefang

Presse beskåret 2Lene Høst Mees og Miriam Ariana har et stort musikalsk vingefang, fra Norden til Brasilien, Afrika, Frankrig og tilbage igen! De mødte hinanden på Syddansk Musikkonservatorium, hvor de begge blev uddannet som folkemusikere. Siden har de rejst, undervist og indlemmet andre landes musik i deres repertoire, brasiliansk samba, franske ballader, nordiske kvad, alt på klingende originalsprog, og fremført med stemmer, violin og bratsch, guitar og klaver og (body) percussion. Det er musikalsk virtuost med følsomheden i behold.

Koncerten er i to sæt med pause, hvor man kan købe sig en (muligvis eksotisk) forfriskning.

Entré: 50,-, børn gratis.