Sommernatteblå magi – Odder Voices’ sommerkoncert 2018


Sommernatteblå magi – De lyse nætter møder Nordic Noir
dirigent. Catarina Bosæus, klaver Lisbeth Iversen, fortæller Lise Laursen

Onsdag d, 16. maj kl. 19:30
i Valgmenighedens Forsamlingshus – Rørthvej 34, 8300 Odder

I årets sommerkoncert laver vi, med sang og ord, en slentrende og undrende fortælling om de lyse nætters sommernatteblå magi, som til tider mørkner i Nordic Noir.

Kærlighedens alle stadier: længsel, savn og forløsnings jubel, marineres let i alle former for beruselse; den drukne livsfryd i sommernatten og den smertelige selvindsigt, klar som den snaps, man lige har bundet. Ikke at forglemme hjemmebrændt og den tequila og rom, som går så godt til en cha cha cha.
Alt dette rummes i vort korte liv, vidunderligt, forfærdeligt, og endeligt. Dét synger vi om.

Vi synger sange fra Sverige, Norge, Danmark og Cuba, og synger danske sommersange med publikum. Koncerten er i to sæt, og forfriskninger serveres i pausen.

Entré: 70 kr., børn fri entré.

Forårets sangaftener m.m.


Så er vi i gang med forårssemesteret 2018. Og vi ligger hårdt ud med 2 sangaftener

  • onsdag d. 14/3 kl. 19:30 i Sognehuset i Ørting Bilsbækvej 34
  • onsdag d. 21/3 kl. 19:30 i Konfirmandstuen, Randlev

Temaet i vores sange denne gang er kærlighedshistoren mellem Monica og Svein-Arne! Og den har alle de klassiske elementer: forelskelse, bryllup, svig, druk og død…

Den 22/3 symger vi ved et lukket arrangement på Rude Stand Højskole sammen med Fandango og Odderkoret. Hver kort synger et lille sæt og der er et par fælles sange. Måske det kan føre til mere?

Og så skal vi i gang at øve frem mod forårskoncerten, der bliver d. 16. maj i Valgmenighedens Forsamlingshus. Så sæt allerede nu kryds i kalenderen – det bliver godt!

Gobelin – 10 års jubilæumskoncert

Lørdag den 10. juni   16:00 – 17:15 i Odder Valgmenigheds forsamlingshus rulles den brogede musikalske løber ud.

For der fejrer Odder Voices sit 10-års jubilæum under Catarina Bosæus’ ledelse. Det sker med en mangefarvet koncert, som favner det repertoire, vi elsker: nordiske viser, jazz, folkemusik, country/ americana, world music…

Med os har vi JazzMotion (Lisbeth Iversen, klaver, Lars Ole Gotfredsen, bas, Henrik Nielsen, tr.) og Kirstine Birk, sang og guitar. JazzMotion har dybe rødder i det århusianske jazzmiljø, bl.a. Klüvers Big Band. Kirstine Birk er sanger og sangskriver i country/ americana-genren, med CD:er i eget navn og koncerter både her og i USA på cv’et. De vil spille deres egne numre og akkompagnere koret.

Velkommen til en musikalsk fest!

Koncerten er arrangeret i samarbejde med Odder Valgmenighed, og er støttet af Kvicklyfonden og Odder Kommune.

Entré: kr 80

Så er vi godt i gang med forårsæsonen 2017…

Hu hej – hvor det det går! Foråret nærmer sig og Odder Voices har været allerede været i gang et godt stykke tid.

Den 21. januar deltog Odder Voices sammen med ca. 900 andre korister i Aarhus’ åbning som Europæisk Kulturhovedstad 2017.
Vi var med i kæmpekoret på Dokk1, der sang “Drømte mig en drøm i nat” arrangereret af Jakob Buchanan. Det var en stor oplevelse!
Her er en artikel og video fra Danmarks Radio

Lige nu øver vi fuld kraft på sangene til Big Is Beautiful, der er et endnu et projekt i Kulturby 2015 regi.
Vi er med i et kor på ca. 450 sangere, der sammen med Tina Dickow og band, skal synge 10 af Tina Dickows sange arrangeret og dirigeret af Jens Johansen.
Det hele kulminerer med koncert i Aarhus Musikhus, Store Sal lørdag d. 1 april (NB. Der er udsolgt!)

Inden koncerten holder vi traditionen tro sangaftner både i Ørting og Randlev (se kalender).
Og så kaster vi os over repertoiret til Odder Voices 10 års jubilæums-koncert der er lørdag d. 10 juni.

Mere om disse tre arrangementer følger. Nu er vi i gang!

Julekoncert 2016

jul2016Odder Voices inviterer til en festlig og farverig julekoncert i Falling kirke:

Onsdag d. 14. december kl. 19:30

Sammen med Henry Bleeg, violin, Nina Bredsdorff Larsen, klarinet/blokfløjte og Jonatan Kagan, orgel, vil vi synge nordiske julesange, lidt spillemandsmesse og lidt Händel. Der vil også være fællessalmer og en julehistorie ved sognepræst Vibeke Døssing Rudebeck.

Fri entré – velkommen!

Sangaftener i oktober

photoscan-2Så er der igen tid til sangaftener!
I Randlev konfirmandstue d. 12/10 kl. 19:30 og i Ørting Sognehus d. 26/10 kl. 19:30
Denne gang med noget ganske særligt på programmet: Lottes Viser.
Det skal ikke ligge dig til last, hvis du ikke har hørt om det – men det er en af de fineste kærlighedshistorier i dansk visekunst, og svarer ca. til svenske Birger Sjöbergs Fridas Visor.
Nogle af sangene er blevet arrangeret for kor af Catarina Bosæus, og de andre synger vi i fællesskab.

Og så er der selvfølgelig ønskekoncert fra Højskolesangbogen, hvor vi synger dem, vi bedst kan li’, og kaffe og lækker kage.

Varmt velkomne!

Verdensange – forårskoncert d. 24 maj

plakatoddervoicesforaar16_2Odder Voices’ holder forårskoncert tirsdag den 24. maj i Valgmenighedens forsamlingshus, Rørthvej 34 i Odder.

I år får vi besøg af to spændende kvindelige duoer: Vera & Sidsel, som stammer fra den unge sangskriverbølge á la Tina Dickow og Agnes Obel og Vingefang, som udspringer af det frodige unge folkemusikmiljø, med rødder i både Norden, Frankrig og Brasilien.

 

Koncerten kredser omkring temaet udlængsel. Den fører os væk fra det trygge og hjemmevante, og ud på verdenshavene, som forbinder kontinenterne. På disse handelsveje har der altid fulgt musik med, som blander sig med den musik, den møder. Og Verdenssange opstår. Odder Voices vil synge en broget buket af  kormusik fra Haiti, Afrika, Caribien og Norden. Vii synger længselsfulde fællessange, og vore gæstemusikere bidrager med nordisk singer-songwriter, folk og world music.

 Vera & Sidsel

Vera & sidselVera & Sidsel er en ung og talentfuld duo fra Århus. To perlende rene stemmer synger egne sange som både rummer stor følsomhed og musikalsk raffinement, akkompagneret af guitar og banjo.

 

Vingefang

Presse beskåret 2Lene Høst Mees og Miriam Ariana har et stort musikalsk vingefang, fra Norden til Brasilien, Afrika, Frankrig og tilbage igen! De mødte hinanden på Syddansk Musikkonservatorium, hvor de begge blev uddannet som folkemusikere. Siden har de rejst, undervist og indlemmet andre landes musik i deres repertoire, brasiliansk samba, franske ballader, nordiske kvad, alt på klingende originalsprog, og fremført med stemmer, violin og bratsch, guitar og klaver og (body) percussion. Det er musikalsk virtuost med følsomheden i behold.

Koncerten er i to sæt med pause, hvor man kan købe sig en (muligvis eksotisk) forfriskning.

Entré: 50,-, børn gratis.