Julekoncert i Hundslund Kirke

Julelys og vintermørke

Tiden fra efterår til jul rummer både lys og mørke. Det mørke, der sænker sig over vores lille plet på kloden, bliver et sindbillede på alle de vanskeligheder og svære valg, som tårner sig op foran os i denne tid. Det kan let blive til fortvivlelse, men der er også håb. Lyset venter forude.

Odder Voices’ julekoncert går fra vintermørke til julelys, med små personlige julehistorier på vejen. Repertoiret er danske julesange, gamle og nyere, nogle med fællessang, og svensk og engelsk julemusik. Velkommen – vær med til at synge julen ind!

Catarina Bosæus/ Odder Voices

Hundslund kirke
Onsdag 7. dec. kl. 19.30

SANGAFTEN I SOGNEGÅRDEN

KOM OG SYNG MED

Skyerne gråne og Sensommervise. Det er nogle at de efterårssange Odder Voices vil synge i Ørting Sognegård den 26.oktober. Kom og hyg med nu, hvor bladene skifter farve, og aftenerne bliver mørke.

Vi begynder kl.19.30 og der vil være kaffe og fællessang – uden beregning.

Dirigent Catarina Bosæus.
Organist Stine Storm Søndergaard.

Odder Voices x Stemmer bygger bro

Odder Voices deltager i Aarhus Festuge

Kom med til koncert når Odder Voices deltager i “Stemmer Bygger Bro” under Aarhus Festuge den 31. august. Her kan I lytte til udvalgte sange fra den nordiske fortællekoncert “Altid har jeg længsel,” som vi drager rundt med i øjeblikket.

Koncerten foregår i Musikhusets foyer syd kl. 19.30 til 20.00 og er ganske gratis.

AFLYST – Julekoncert i Falling Kirke

Julen er lyset i mørket

Koncerten er desværre aflyst pga. Corona-situationen

“Mørk er november”, det ved vi godt. Så når december står for døren, hænger vi lysguirlander op i træer og på husfacader, og lader dem gerne lyse helt til Kyndelmisse. Mørket må vige! Men disse lys ville aldrig lyse så klart, hvis det ikke var på en mørk baggrund. Mørket har sine egne gaver: man ser stjernerne, og forstår sin lidenhed. Man savner. Man kryber i ly og putter sig. Og lyset, med julens budskab om håb og glæde, er des mere velkomment, når vi når frem til juleaften.

Det kræver en sang (eller flere), og Odder Voices vil gerne synge os på vej. Det sker med svensk folketone, engelske carols, middelalderhymner, danske julesange og lidt jazz. Der er fællessang undervejs. Vel mødt!

Catarina Bosæus

Sikken voldsom trængsel…

Vi dukker også op i Kvickly i Odder og synger ved kølediskene fredag den 10. december mellem 16.00 til 18.00