NORDamerica 14. maj i Kunstværket, Asylgade

NORDAmerica er hvad der sker, når man bringer Odder Voices sammen med en flok dygtige sangere og sangskrivere indenfor americana-genren: Kirstine Birk og hendes vokalgruppe Snagerinderne, sangtrioen Hummingbirds, og multiinstrumentalisten Søren Jensen. Det bliver til et overflødighedshorn af smægtende og swingende vokaler, som vi gerne vil invitere jer til at mæske jer i. Stemningen i musikken er, som navnet antyder, både hentet fra det høje nord og de amerikanske vidder, med en lille afstikker til Caribien. Der er både kendte sange, f.eks fra filmen ”Oh, Brother, where art thou”, og nyskrevet materiale.

Vi er helt klar til den nye sæson!

Efter nytårspausen skal stemmerne lige bankes fri for rust! Men så er vi også klar til forårssæsonens spændende udfordringer. Vi synger os frem til sangaftner i marts i Randlev og Ørting sammen med singer/songwriteren Kirstine Birk – og Catarina Bosæus har store planer for forårskoncerten!
Så velkommen til den nye sæson – vi øver hver tirsdag kl. 19 i Sognehuset i Ørting.

En ny sæson bliver skudt i gang!

Tirsdag 31. januar starter Odder Voices sin forårssæson 2012. Nu med et nyt domicil – Sognehuset i Ørting har tilbudt os øvelokale, mod at vi holder en julekoncert.
Der er en spændende sæson forude – kordag 3. marts på Odder Gymnasium, sangaften i Randlev og fælles koncerter med Virringkoret i maj.

Repertoiret bliver som sædvanligt blandet mellem klassiske satser, ballader og verdensmusik.